Paste fainoase • Taietei cu un ou • Paste fainoase de la Martyber

 
 
paste fainoase
 
 
paste fainoase
 
 
Paste fainose de la Martyber
 
 
      Despre noi»         Paste fainoase»    Oferte speciale»    Retete»                 Contact »
 
 
paste fainoase
Paste fainoase - Martyber Srl. Salonta

PREZENTAREA FIRMEI

Societatea Comerciala de productie si comert MARTYBER SRL are sediul social în România, Salonta, strada Independentei numarul 1, judetul Bihor.

Societatea este persoana juridica româna, având forma juridica de societate cu raspundere limitata (S.R.L.) si are ca obiect principal de activitate, productie: fabricarea pastelor fainoase având codul CAEN: 1585.

SCURT ISTORIC

S.C. MARTYBER SRL s-a înfiintat în data de 5 mai 1992, ca societate comerciala mixta româno-ungara, cu asociati din Ungaria, cu un aport de 60% din capitalul social, respectiv 40% aport român, capitalul social initial fiind 200.000 lei.

Societatea a început activitatea de productie într-un mic atelier de 60 m2, amenajat potrivit cerintelor igienico-sanitare veterinare, PSI, productia muncii si alte normative în vigoare.

În dotarea firmei, la începutul activitatii era o singura masina de fabricat paste fainoase. Masina era de fabricatie italiana "La Prestigioasa 2500", de capacitate mica (25 kg paste fabricate într-o ora), dar foarte performanta în perioada respectiva. Aceasta masina a pus bazele prosperarii societatii în continuare. Lucrand cu aceasta masina, la început 8 ore/zi, apoi în trei schimburi (24 ore), au reusit sa obtina într-o luna de la 100 kg paste uscate/zi, 250 - 300 kg paste/zi, adica 5.000 - 6.000 kg paste/luna.

Într-un timp relativ scurt, pastele produse au devenit competitive pentru piata si au început sa fie cunoscute în zona limitrofa si apoi în alte zone. De la bun început au avut grija ca produsele fabricate sa fie de calitate, ireprosabila sa corespunda cu indicii de calitate din standardul de firma al societatii. De asemenea, au pus accent pe designul, ambalajului folosit.

În anul 1994 firma a reusit sa cumpere a doua masina de paste fainoase, tot de fabricatie italiana "La Monferrina P-12", cu capaciatae de 40 kg paste umede/ora. Lucrand cu doua masini, în trei schimburi, la finalele anului 1995 productia s-a triplat, ajungand la 15.000 kg/luna.

Prin reinvestirea permanenta a profitului, parcul de masini s-a mai înmultit, astfel ca în anul 1995 s-a mai achizitionat o masina de tipul "La Monferrina P-12", iar în 1997 masina "La Prestigioasa 2500". Astfel la finalul anului 1997 au dispus de 4 masini de paste fainoase, capacitate de productie fiind limitata însa la circa 25 tone/luna, datorita capacitatii reduse de uscare.

Pasul mai mare de dezvoltare s-a realizat în momentul modernizarii uscatoarelor. În locul dulapurilor de uscare, cu capacitate de maxim 100 kg paste fainoase, au construit 5 camere de uscare, prevazute cu programare automata, având fiecare capacitatea de 500 kg paste fainoase.

Spatiul destinat productiei, în permanenta a fost marit, ajungand în momentul de fata la 530 m 2 suprafata utila, amenajat cu totul corespunzator pentru desfasurarea unui proces tehnologic, de înalta calitate, asigurand totodata conditii bune pentru personalul muncitor (vestiare, grup sanitar, dus, sala de mese, etc).

În prezent, masinile de capacitate mica au fost înlocuite cu doua masini de capacitate mare de 200 kg paste fainoase/ora. Munca se desfasoara în conditii foarte bune, permitand realizarea unei productii de peste 100 tone paste fainoase/luna, cu posibilitati de marire a capacitatii de productie.

Aproximativ 60% din productie este distribuita în judetele Timis si Arad, principalii cumparatori fiind: S.C. HAS TRADE S.R.L., Arad, S.C. STAVROS S.R.L., Timisoara, ALMIRA TRADE S.R.L., Timisoara. Restul productiei se distribuie în diferite judete ale tarii, cum ar fi: Cluj, Harghita, Mures, Alba, Salaj, Caras Severin, Maramures, Hunedoara, Bihor.

In prezent firma functioneaza, in conformitate cu normele HACCP.

 
 
Paste fainoase • Sc. Martyber Srl. • Strada Independentei nr. 1, Salonta, Bihor, Romania • Mobil: +40-722-281-237
Telefon: +40-259-373-253 • Fax: +40-259-370321 • Mail: info@pastedesalonta.ro
 
 
 
   
 
Magazine online SEO Romania